A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопський заклад загальної середьої освіти І-ІII ступенів №2 імені Іштвана Сечені Ужгородського району Закарпатської області Чопської міської ради
Ужгородський

«Математика – королева наук»

Дата: 28.02.2021 19:58
Кількість переглядів: 132

«Математика – королева наук»

 

Щоб покращити якість вивчення математики в Україні, 2020/2021 навчальний рік оголосили Роком математичної освіти. З цього приводу у Чопській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. Іштвана Сечені був проведений тиждень математики, під назвою «Математика – королева наук».

Головною метою цього заходу було популяризування математики серед учнів, адже для здобуття атестату про закінчення середньої освіти, є обов’язковим складання іспиту з математики.

До цього заходу учні 7-Б, 8-А і 9-А класів підготували цікаві настінні газети. Щоб розвинути в учнів логічне мислення та виховати в них позитивне ставлення до світу чисел, вчителька математики, Молнар Діана провела математичну вікторину у 5-А класі, для 5-Б класу вона організувала цікаві математичні ігри, а учнів 9-А класу ознайомила з історією виникнення математичної науки та з її найвідомішими вченими. Все це супроводжували презентації на математичні теми та розв’язування цікавих завдань.

Вчителька математики, Орбан Юдіта провела відкриті уроки у 6-А, 6-Б, 8-А і 8-Б класах, на яких обговорювали виникнення системи чисел та незвичайні геометричні фігури. Зокрема, для учнів 6-А і 6-Б класів, вчителька провела математичну вікторину «Король чисел».

У кінці  математичного тижня були підведені підсумки, і визначені переможці найкращого зошита та найкращої настінної газети.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора